11. juli 2024

Du må ikke køre bil, ikke spise kød, ikke rejse, ikke være social osv – og du skal adlyde!

*

Som skrevet så mange gange før, så lægges der planer for os højt oppe fra. Ikke bare regeringen og statsministeren – nej, hun er underlagt en række spilleregler, udstukket fra World Economic Forum, som Lars Løkke Rasmussen underskrev en aftale med i 2018.

Kristian Jensen sammen med Lars Løkke Rasmussen underskriver her aftalen med WEF.

Aftale er en såkaldt PPP, public private partnership aftale, der betyder at den danske regering skal følge hvad end påfund og retningslinjer, som WEF finder på og udstikker – og disse er som oftest ret menneskefjendske, fjerner retten til selvbestemmelse, fjerner de få friheder vi har tilbage, vores fri vilje osv.

Deres metode er smart – de tvinger os ikke direkte til deres mål, men de gør det med tiden så dyrt, besværligt, træls og håbløst for os at “gøre som vi plejer” og “leve vores liv, som vi gerne vil”, at vi til sidst overgiver os og giver efter…

Herunder er en række eksempler på, hvordan vores ret til selvbestemmelse bliver fjernet stille og roligt. Man kalder det også salami metoden.

Besides det er jo bare 14 dage for at “flatten the curve”, det er bare kød 3 gange om ugen, det er bare bilfri søndag, det er bare arbejde hjemmefra 2 dage om ugen, det er bare insekt-spise 1 gang om ugen, det er bare at droppe sport. Det er bare at bilfri søndag, tirs og tors, det er bare kød 2 dage om ugen, det er bare arbejde hjemmefra 3 dage om ugen, det er bare insekt-spise 2 gange om ugen, det er bare at droppe at se venner, det er bare….. Ikke?!

De 10 største klimasyndere

Magazinet Startup lavede i 2021 en liste over de 10 største klimasyndere. Under hvert punkt giver vi er bud på, hvad det betyder for dig i fremtiden.

1. El og varme – du skal fryse til vinter og leve i mørke, ikke bruge varme og ikke bruge el til fx lys, vaskemaskine, opvaskemaskine og støvsuger. Du skal rende rundt i striktrøjer derhjemme og max have 19 grader i hjemmet.

2. Transport – du skal arbejde og gå i skole hjemmefra, ikke tage til dine hobbies, og ikke bevæge dig ud med mindre det yderst nødvendigt. Og det er kun de mest vigtige indkøb, som fx hvis du skal på apoteket. Faktisk er det bedst, hvis du sælger din bil og bare cykler rundt til det, du skal – hvis du absolut skal afsted! De rige mennesker, der har råd kan købe en elbil – og det samme med vognmændene – de skal også have en ellastbil. Efter 2035 er det ikke længere muligt at købe en diesel eller benzin bil. (se link længere nede)

3. Produktion og byggeri – byggeriet skal stoppes – også renoveringer. Men dette kommer helt af sig selv grundet bl.a de nye regler om krav til LCA (CO2/klima) beregninger, kommende manglende træ til byggeri, takket være rewilding projekterne og omlægning af produktions skov til urørt natur, og takket være en bille (typograf billen), som er blevet sat ud af Lea Vermalin (S) og stigende priser. Produktionen stopper, når folk ikke har flere penge, og der går nok ikke ret længe. Produktionen flyttes ud af landet, da ingen længere har råd til at producere noget i Danmark. Det er simpelthen for dyrt.

4. Landbrug og husdyrdrift – skal stoppes helt, animalsk landbrug først. I stedet skal folk drikke plantemælk og spise flere grønsager og insekter. Markerne, som landmændene idag bruger til produktion af mad, skal i stedet plastres til med solcelleparker, vindmøller og biogasanlæg, eller lægges ud til urørt natur. Nogle andre marker skal bruges til afgrøder, der kan omdannes til biobrændsel – hvem der skal bruge denne form for brændsel vides ikke, for ingen har jo længere diesel eller benzin biler. Og der er heller ingen, der ved, hvad der skal kommes i de biogas anlæg, eftersom landbruget jo skal afskaffes. Måske de skal bruges til de mange mennesker, som de/eliten regner med falder bort i de kommende år?

5. Andre brændstofkilder – alle skal over på biobrændsel eller el. Og det bliver nok højst sandsynligt nok kun dem, der har mange penge, der kan købe den slags biler, da de vil være så dyre at tanke, vedligeholde og eje/afgifter, at fattige eller mellemklassen ikke har råd til dem. Og slet ikke de fattige. De må cykle – eller gå rundt.

6. Industri – ligesom ved produktion, så flytter al producerende industri ud af landet, da det bliver for dyrt at få noget produceret i Danmark – eller resten af Europa. Så Danmark og Europa bliver en ørken ifht. at få noget produceret. Se fx her :

https://www.mestertidende.dk/article/view/1047454/141_ansatte_berort_gipspladeproducent_lukker_dansk_fabrik

Og her :

https://www.realnews.watch/2023/08/26/tyske-bilproducenter-er-noedsaget-til-at-lede-efter-andre-produktionslande-pga-fordyrede-priser/

7. Skovrydning – skovrydningen er godt igang i hele landet, og produktions skov nedlægges. Specielt rødgran bliver fjernet i stor stil, da den er “invasiv”. Hvad de kloge hoveder så ikke har fattet er, at specielt rødgran bliver brugt til byggeri, og at vi allerede på nuværende er ca 25 år bagud med produktion af træ til bl.a byggeri. Men det er selvfølgelig også ligegyldigt, eftersom det ikke er meningen, at der skal bygges noget i fremtiden, nu hvor vi alle skal ind og bo i minkbure inde i byerne.

8. Gas-flaring – det får vi nok heller ikke lov til.

9. Affaldssystem – skal gøres så dyrt og besværligt for alle, at de opgiver til sidst – det er allerede nu blevet over dobbelt så dyrt for folk at komme af med skraldet ifbm. de nye affaldsbeholdere og sorteringsanlæg, og bliver det meget dyrere, så kan det også være en katalysator til at drive folk fra hus og hjem. Men det er jo selvfølgelig også meningen.

10. International transport og fragt – det skal vi til at lade være med! For det er jo ikke godt for klimaet, siger de kloge. Så med andre ord, vi skal ikke købe noget som helst, der kommer fra udlandet, heller ikke tøj, mobiler, sko eller fjernsyn – ja, faktisk alt, for eftersom produktions Danmark døde et eller andet sted i denne her omvæltning, og der bliver ikke længere produceret noget som helst i Danmark – eller Europa for den sags skyld – så det er ikke længere en mulighed. I stedet kan man leje alt, hvad man skal bruge, inkl. tøj, sko og t-shirts af de store globale firmaer, der har PPP aftaler med staten og WEF.

https://startupmagazine.dk/de-10-stoerste-klimasyndere/


Herunder er en række artikler, der underbygger punkterne beskrevet ovenover.

Du må ikke spise kød

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/regeringen-aabner-for-at-goere-oksekoed-dyrere/9926131?fbclid=IwAR2ApG_NsOkoupHKmqm6Bp4hGpRcGVNDBdajZJFhQ-4iYYntRFUmChDxRJs

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ellemann-paa-moede-co2-afgift-skal-laegges-i-koeledisken/9927559?fbclid=IwAR1_YHh2XJMzMbjSO3s6R2bBu3kFmoJUWcCssLVhwQ-A4DlRQpHb82xVr5M

Madpyramiden 2023

https://madpyramiden.dk/


Du skal spise kunstigt kød eller insekter

https://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab/frankenstein-koed-kunstigt-koed-er-kommet-paa-hylderne-i-usa/9834648

https://videnskab.dk/naturvidenskab/skal-vi-spise-insekter-for-klimaets-skyld/

https://www.alt.dk/sundhed/6-sunde-grunde-til-at-spise-insekter


Du må ikke køre diesel eller bil

https://fdm.dk/nyheder/nyt-om-biler/2022-06-benzin-dieselbiler-faar-doedsstoedet-om-mange-aar

https://www.kk.dk/politik/politikker-og-indsatser/bolig-byggeri-og-byliv/mindre-biltrafik/helt-eller-delvist-bilfri-byudviklingsomraader

https://stiften.dk/aarhus/borgmesteren-vil-forbyde-diesel-og-benzinbiler-i-aarhus-saa-hurtigt-som-muligt


Du må ikke rejse

https://www.dr.dk/interaktiv/webfeature/klima-rejse

https://alleud.dk/rejser-og-klima-har-vi-ret-til-at-rejse-jorden-rundt/


Det er sådan en dejlig fremtid vi alle går i møde – ih, hvor vi glæder os!Loading