19. juni 2024

Det er tid til at stille kritiske spørgsmål!

*

Af Daniel R V :

Hvad så Danmark?

Det er tid til at stille kritiske spørgsmål! Der venter sig nogle grumme øjeblikke for de mange danskere, der ukritisk stillede sig i kø til vaccinerne. Som ukritisk hoppede med på Ukrainebølgen, som ukritisk er hoppet med på nonbinære-bølgen, som ukritisk hoppede med på klimabølgen – osv!

Verden er ikke hvad den udgiver sig for at være. Jeg er ikke FOR Rusland. Men er der noget jeg har lært de sidste 3,5 år, så er det, at alt hvad der kommer på tv om virus og andre emner som oftest er et bedrag. Som nogle tjener penge på, f.eks. Big Farma.

Så når det kommer til klimaet, så vil jeg også have lov til at undre mig. Undre mig over, at ingen spørger til de afrikanske børnearbejdere, der render rundt i minerne og udvinder vigtige mineraler til batterier. Afrika, Kina og retur til Europa i en elbil, husk det regnestykke, når bilsælgeren påstår, at elbilen er CO2 neutral eller hvad de kalder det.

Husk at være kritisk. Der vil komme mange flere løgneafsløringer den kommende tid. Måske hele Rusland fortællingen på tv er anderledes end den udgiver sig for at være.

Måske det ikke er så lineært, som de gerne vil gøre det til på tv.

Rusland = dum…

Putin = dum…

Vesten = god…

Amerikanerne = god…

https://ekstrabladet.dk/nationen/kaempe-nordstream-lort-hvad-nu/9926689Loading