10. juni 2024
*

Af Martin Schou :

I øjeblikket arbejder de privatejede centralbanker, i samråd med staterne, hårdt på at erstatte alle vestlige landes nuværende kontanter og fiat-valuta med en centralbank-styret digitale valuta. Såkaldte CBDC (Central Bank Digital Currency), som skabes ud af den blå luft, og som vil blive pålagt en begrænsning for både hvor, på hvad og inden for hvilken tidsramme, de må/kan anvendes.

Se med her i den korte animerede film, hvad denne nye form for penge vil komme til at få af betydning for dig og dine efterkommere, så du har en chance for at være forberedt – og i det mindste ikke bliver lige så overrasket som John (i filmen), når dine friheder til at købe og bevæge dig frit forsvinder.

Filmen tager udgangspunkt i England, men man kan sagtens forestille sig, at John lige så vel kunne være enhver gennemsnitlig dansker, og at reaktionerne vil være meget de samme, hvis og når begrænsningerne gradvist indføres her i landet i kraft af de kommende kriser.


Problem – reaktion – løsning.
(Den såkaldte salamimodel)

Links :

*

https://www.nationalbanken.dk/da/vores-arbejde/sikre-og-effektive-betalinger/penge-i-fremtiden-nye-digitale-muligheder

https://www.nationalbanken.dk/media/z12aimyo/analysis-no-8-new-types-of-digital-money.pdf


*
*


Loading