2. marts 2024
*

Whitney Webb er en uafhængig journalist, og hun er nok én af de personer i hele verden, der ved mest om hele Epstein og hans slæng !

Hun har brugt flere år på research, skrevet flere bøger, og er bl.a blevet interviewet af nyheds podcast kanalen Redacted, debat podcast kanalen Valuetainment og af nyheds podcast kanalen og manden Glenn Beck, og det er der kommet nogle sindssygt spændende interviews ud af.

Se med herunder :

PBD Podcast Episode 270. In this episode, Patrick Bet-David is joined by Whitney Webb, Adam Sosnick and Vincent Oshana. Fra nov 23.

Whitney Webb On Jeffrey Epstein’s Connection With Elon Musk & Bill Clinton

PBD Podcast Episode 270. In this episode, Patrick Bet-David is joined by Whitney Webb, Adam Sosnick and Vincent Oshana.

  • 0:00 – Start
  • 1:59 – Whitney Webb on Investigating Jeffrey Epstein
  • 6:58 – Shocking Revelation About JP Morgan and Epstein Revealed
  • 14:48 – Google Founder Sergey Brin Linked To Epstein
  • 20:08 – What’s Elon Musk’s Connection To Jeffrey Epstein?
  • 41:50 – Shocking Revelation About Bill Clinton and China’s Past Revealed
  • 57:15 – Whitney Webb Reveals Shocking Story About The Death of Martin Luther King
  • 1:05:34 – Why The Deep State Hates Trump And Kennedy Family
  • 1:27:24 – Will Politicians And Fake Media Ever Be Held Accountable?
  • 1:51:21 – Horrifying Details About Woody Allen Abusing His Kids

Purchase Whitney Webb’s book “One Nation Under Blackmail – Volume 1”.

Purchase Whitney Webb’s book “One Nation Under Blackmail – Volume 2”.


Podcast kanalen Redacted, juli 2023.

Tekst af x-skribenten KanekoaTheGreat :

Whitney Webb noterer, at Jeffrey Epstein hævdede at være en “pengemanager”, der undersøgte juridiske rådgivere for Bill Gates, og fremhæver Epsteins tætte bånd til Gates gennem sine ansatte Nathan Myhrvold, Linda Stone, Melanie Walker og Boris Nikolić, fortæller :

“Mainstream-mediefortællingen nægter at sige, at Epstein-Gates-forholdet fortsætter i 2011, hvilket jeg tror handler om at beskytte større kontrol med Epstein Microsoft-båndene og også Maxwell-familiens bånd til Microsoft, der fandt sted i 90’erne. Men Bill og Melinda Gates Foundation har meget at svare for, når det kommer til Epstein. Før 2011 var en af ​​de bedste videnskabsrådgivere for denne fond en kvinde ved navn Melanie Walker, som Epstein rekrutterede til sit netværk i 1992. Hun var hans videnskabsrådgiver, efter at han betalte for nogle af sine kandidatstudier. Det var i slutningen af ​​90’erne, og kort efter havde hun et kort ophold i Verdenssundhedsorganisationen og blev derefter ansat til at være videnskabsrådgiver for Bill og Melinda Gates Foundation, hvor hun introducerede Epstein for en anden videnskabsrådgiver af Gates Foundation Boris Nikolic.

Og hvis du husker, var Boris Nikolic, da Epstein døde, faktisk backup-eksekutor for hans testamente. Så hvorfor skulle Epstein have sat Nikolic i den position? Og hvorfor skulle Gates ansætte en som Melanie Walker, hvis CV på det tidspunkt var at være videnskabelig rådgiver for Jeffrey Epstein? Og selvfølgelig var der meget overlap mellem den videnskab, Jeffrey Epstein var interesseret i, og den videnskab, som Bill Gates er til.”

Læs mere her og se interview :


How Elites Will Create a New Class of Slaves | Whitney Webb | The Glenn Beck Podcast | Ep 1162, juli 2023.

Podcast af Stephanie Harlowe, som kommer ind omkring Epsteins unge piger

Se flere links og læs mere her :

https://nymag.com/intelligencer/article/who-are-the-newly-revealed-jeffrey-epstein-associates.html

Og

https://www.moroccoworldnews.com/2023/02/354099/full-list-of-epsteins-167-associates-to-be-made-publicLoading