17. juli 2024
*

Landmænd i bl.a Frankrig, Tyskland og Holland har fået nok!

De protesterer alle mod regeringernes drakoniske regler, skatter og afgifter, kontroller og tyranni!

Ingen landmænd = ingen mad!

Regeringerne i Europa har fået en kollektivistisk, fascistisk hjerneblødning og bekriger landmændene på alle mulige og forskellige måder, hvilket gør landmandsgerningen nærmest umulig i de forskellige lande.

I Danmark bliver landmændene også bekriget med forskellige CO2/afgifter, forbud, ekspropriering, hadkampagner på tv osv osv, men de danske landmænd er desværre af sådan en beskaffenhed, at de gennem årene er blevet passificeret og kastreret, så de bare slår armene ud til siden og siger, at “deres skæbne er i regeringens hænder”… Med andre ord : de har åbenbart ikke tænkt sig at kæmpe…. I stedet vælger mange at leje deres jord ud til solcelle- og vindmøllelobbyen, som så plastrer deres jord til med endeløse rækker af kinesisk fabrikerede solceller og vindmøller, og som så gør deres jord værdiløs bagefter i mange år, eftersom der er en karenstid på jorden på 30 år efter endt udlejning og tilplastring grundet forurening af bl.a bly og Pfas.

Et eller andet sted kan man ikke bebrejde dem – for hvem gider arbejde i et erhverv, der er så kontrolleret, reguleret, udskældt og hadet af den brede befolkning?? Det er meget utaknemmeligt!

De europæiske landmænd

MEN de andre landmænd har fået nok – og de siger fra på en hel masse måder, som kun landmænd kan – og det må man tage hatten af for!!!!

Se med her :

Tyskland
Tyskland
Tyskland
Tyskland
Tyskland
Tyskland
Tyskland

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/12/19/farmers-protest-fuel-subsidies-tax-breaks-cuts-in-berlin/

……..

Frankrig
Frankrig

Frankrig


Læs også mere her :Loading