19. juni 2024
*

Hvem er Yuval Noah Harari?

Prof. Yuval Noah Harari er WEF (World Economic Forum) lederen Klaus Schwab’s hovedrådgiver.

Yuval Noah Harari er historiker, filosof og bestsellerforfatter til Sapiens: A Brief History of Humankind, Homo Deus: A Brief History of Tomorrow, 21 Lessons for the 21st Century og serien Sapiens: A Graphic History and Unstoppable OS. Hans bøger har solgt 45 millioner eksemplarer på 65 sprog, og han regnes i dag for en af ​​verdens mest indflydelsesrige offentlige intellektuelle.

Han er homosexuel, født i Israel og så er han manden, der bl.a udtaler, at mennesker ikke er bedre end virusser og bananer, at mennesker ikke har fri vilje, sjæl og tanker, at ved hjælp af vacciner kan man overvåge alt ved mennesker vha. WEF’s nye biometriske ID, og at WEF nu har nået dét punkt, hvor de kan hacke mennesker :

WEF’s årlige møde, 2018.

Han har mange flere dystopiske udtalelser, bl.a at mennesker skal overvåges helt ind i hjernen, at algoritmer kan bestemme og afkode, om du er homosexuel, og at WEF har mere magt end den spanske inkvisition og den sovjetiske KBG nogensinde har haft i og med, at man nu kan følge med i, hvad man føler, tænker og vil via det nye biometriske ID ! Og at man ikke kan gemme sig for det kommende hemmelige politi !

Klaus Schwabs rådgiver omtaler det meste af menneskeheden som “ubrugelige mennesker”

Ved en Ted Talks-begivenhed i 2015 henviser Klaus Schwabs rådgiver Yuval Harari til de fleste mennesker som “ubrugelige mennesker”, og også hvordan han har til hensigt at skabe et socialt hierarki, når han og hans andre venner stiger op til “guder”, mens størstedelen af den menneskelige befolkning forbliver som “ubrugelige mennesker”. De har planlagt dette i årevis.

*

AI og den nye “ubrugelig klasse”

*

Automatisering af arbejdspladsen og den “ubrugelige klasse”

“Homo Deus” forfatter Yuval Noah Harari siger, at automatisering kan efterlade millioner uden job og forværre den globale ulighed.

*

Mere fra “den gale historiker” :

*

Se videoen på denne side :

*

– og se flere udtalelser på denne side :

*


Loading