19. juni 2024
*

Kronprinsse, nu dronning, Mary og kronprins, nu kong Frederik er uddannet Young Global Leaders ved World Economic Forum – dvs Klaus Schwab er deres chef.

Hvad betyder dette – intet, fordi de er ikke politiske, siger du? Der tager du så fejl…

De er så fedtet ind i politik, som de næsten kan være – både klima politik, sikkerheds- og militær politik, indenrigs- og udenrigs politik, økonomien osv osv – og ikke bare dansk men global politik :

Beskriver kongehusets involvering i politik

Jamen, det er bare godt, synes du?

Er det godt, når en række teknokrater, skuespillere, rigmænd, filantroper, berømtheder, statsoverhoveder – kort sagt eliten – sidder og bestemmer indenrigs og udenrigs politik over alle lande, hævet over EU og landets egne politikere? Hvor efterlader det befolkningen – har vi slet ikke noget at sige længere?

Er det måske derfor, intet længere kommer på valg og derfor, at det efterhånden er fuldstændigt ligegyldigt, om man stemmer rød eller blå – de kører efter samme tråd alligevel : nemlig tråden udstedt fra World Economic Forum, WEF!?

Og hvis de alligevel bestemmer det hele – hvorfor HAR vi så valg – Er det for at holde os i illusionen af, at vi har et valg, og at vores stemme betyder noget? Og hvem har egentlig bestemt, at Klaus Schwab skal være vores allesammens leder – og diktator??

Dronning Mary
Fra BT, 2016

https://www.bt.dk/nyheder/mary-overrasker-alle-laeser-til-leder-paa-harvard-sammen-med-eliten

*
Fra Børsen, 2005

https://borsen.dk/nyheder/generelt/kronprins-blandt-unge-globale-ledere

Fra Jyllands Posten, 2009

https://jyllands-posten.dk/erhverv/ECE4116460/Han-er-her-stadig-ikke/

Fra kongehusets egen Instegram side :

Fra kongehusets egen Instagram konto

Billede 1 af 5

Link herunder :

https://www.instagram.com/p/C0dy0KZAe4r/?igsh=OGNhbmJ0MjNlbWZk

Hvis du stadig ikke tror, han er politisk involveret, så kan du fx kigge på hans Wikipedia :

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Frederik_10.

Hvad er Young Global Leaders, YGL?

Open Voice har lavet en rigtig god podcast /udsendelse om, hvad Young Global Leaders går ud på, og nævner nogle af dem, der er med, se med her :

Open Voice beskrivelse
Open Voice video

Lister over alle verdens ØKONOMISKE FORUMS “UNGE GLOBALE LEDERE” fra klassen i 1993:

Open Voice video

Schwab’s “Young Global Leaders” skole….

Afsløring : Klaus Schwab’s School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset’

Af: Michael Lord of RAIR Foundation USA

December 2021: Økonom Ernst Wolff mener, at en skjult alliance af politiske ledere og virksomhedsledere udnytter pandemien med det formål at styrte nationale økonomier ned og introducere en global digital valuta.

Hvordan kan det være, at mere end 190 regeringer fra hele verden endte med at håndtere COVID-19-pandemien på næsten nøjagtig samme måde, hvor lockdowns, maskemandater og vaccinationskort nu er blevet almindelige overalt? Svaret kan ligge i Young Global Leaders-skolen, som blev etableret og ledet af Klaus Schwab fra World Economic Forum, og at mange af nutidens fremtrædende politiske ledere og erhvervsledere gik igennem på deres vej mod toppen.

Den tyske økonom, journalist og forfatter Ernst Wolff har afsløret nogle fakta om Schwabs “Young Global Leaders”-skole, der er relevante for at forstå verdensbegivenheder under pandemien i en video fra den tyske Corona Committee-podcast. Mens Wolff hovedsageligt er kendt som en kritiker af det globalistiske finansielle system, har han for nylig fokuseret på at bringe frem i lyset, hvad han ser som den skjulte dagsorden bag de anti-Covid-foranstaltninger, der bliver vedtaget rundt om i verden.

Historien begynder med World Economic Forum (WEF), som er en NGO grundlagt af Klaus Schwab, en tysk økonom og maskiningeniør, i Schweiz i 1971, da han kun var 32. WEF er bedst kendt i offentligheden for årlige konferencer, det afholder i Davos, Schweiz hver januar, der har til formål at samle politiske ledere og erhvervsledere fra hele verden for at diskutere dagens problemer. I dag er det et af de vigtigste netværk i verden for den globalistiske magtelite, finansieret af cirka tusinde multinationale selskaber.

Læs mere

https://www.linkedin.com/pulse/schwabs-young-global-leaders-school-anthony-laing-nomad-?utm_source=share&utm_medium=member_android&utm_campaign=share_via

Og se mere her :

Hvem er Klaus Schwab? Hvem er Klaus’ far? Og hvad er hans forbindelser til NAZI-TYSKLAND?


Hvad er World Economic Forum?

I en artikel fra 2015 beskriver Berlingske det nogenlunde :

Verdens største netværkerKlaus Schwab er grundlægger af World Economic Forum og manden bag topmødet i Davos

10.000 kroner spørgsmålet er, hvordan det har kunnet lade sig gøre for Schwab at opbygge sin organisation og stable et så spektakulært årsmøde på benene? Svaret er, at ingen rigtigt ved det, men halvt i spøg og halvt i alvor har flere sagt, at han reelt har formået at opbygge sit eget FN.

Læser man formålsparagraffen, har organisationen pligt til at forbedre verdens tilstand gennem offentlig-privat samarbejde (PPP – Public Private Partnership) , ligesom organisationen skal engagere bl.a. politiske, forretningsmæssige og akademiske ledere i en fælles indsats for at forme globale, regionale og industrimæssige dagsordener.

Organisationen skal – sammen med andre – være med til at definere de mest vitale udfordringer og formulere løsninger. Og altid i en ånd af globalt medborgerskab.

En lukket klub?

En organisation med så vidtløftige mål vil selvsagt blive genstand for kritik.

Kritikerne af WEF har ofte svært ved at få øje på idealismen og anklager i stedet organisationen for at være et samlingssted for verdenseliten. De kritiserer i samme åndedrag årsmødet for at være en markedsplads, hvor erhvervsledere får adgang til toppolitikere og laver lobby for deres virksomheder og industrier.

Rigtigt er det, at der i løbet af årsmødet foregår et utal af lukkede møder, hvor erhvervsfolk og toppolitikere finder sammen. Alligevel har kritikken aldrig rigtigt gjort ondt eller bremset WEF.

Når organisationen er blevet beskyldt for at være en klub for de rige og mægtige, har Klaus Schwab udvidet samarbejdet med NGOere og faglige organisationer. Når WEF kritiseres for at være en snakkeklub, har han sat fart på WEFs forsknings- og analysevirksomhed, som bl.a. udgiver en lang række rapporter med stor gennemslagskraft, og så har han desuden engageret WEF i endnu flere konkrete projekter, som skal gøre en forskel.

Når årsmødet er blevet anklaget for at være lukket og hemmeligt, har han sikret, at mange sessioner filmes og sendes direkte ud til publikum udenfor Davos. Og når WEF kritiseres for at have for mange ældre industrifyrster som medlemmer, tiltrækker han unge ledere og får ledere fra den nye digitale økonomi på banen.

– lidt med andre ord : vil du noget med dit firma, så sørg for at blive medlem af WEF – for så får du med garanti en masse fordele – resten kan godt pikkle af og gå konkurs!

https://www.berlingske.dk/karriere/verdens-stoerste-netvaerker


Flere links :

Mere info om World Economic Forum

Lidt om Young Global Leaders fra 2005, altså dét år, Kong Frederik fik sin YGL uddannelse :

https://youtu.be/0pCL2LxXUI0?si=NNiJr8UcC9g0My2nLoading