11. juni 2024

WHO forsøger at blive et globalt “sundhedsdiktatur”, så, de kan håndhæve lockdowns, vaccinepas og give eksperimentelle injektioner på globalt plan

*

Af Frihedsbevægelsens Fællesråd :

Ved du, at WHO forsøger at blive et globalt “sundhedsdiktatur”, som med nye internationale IHR aftaler får magt til at erklære “pandemier” på, hvad end de måtte ønske – og efterfølgende håndhæve lockdowns, vaccinepas og udrulning af eksperimentelle “vacciner” på globalt plan, der helt omgår national suverænitet?

SE DENNE NYE VIDEO SOM GIVER ET GODT BILLEDE AF, HVAD DER REELT FOREGÅR, OG SOM VI SOM DANSKE BORGERE ABSOLUT INTET BLIVER INFORMERET OM!

Af a Global H Project

Se mere her :

https://fbf.one/stop-who/
*

I Danmark sidder lige nu Sophie Løhde med nøglen til vores sundhedspolitik – hvilken hun snart overgiver til WHO – og dette sker om ikke ret længe, eftersom WHO’s aftale er lige på trapperne til at blive godkendt!

Læs mere her og se links :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

Loading