19. juni 2024

Hvem er Bill Gates: Verdensdiktator med en profil som en storforbryder

*

Bill Gates

De fleste tror, at Bill Gates er sådan en rar mand, der forsøger at hjælpe verdenssamfundet ved at bruge noget af sin egen formue på fx vacciner, producere fake kød og æg og vaccinere hele Afrika og Indien.

Det tyske KLA TV har lavet en ret grundig beskrivelse af manden, verdensborgeren, filantropen, billiardæren og vaccine-pusheren Bill Gates, hvor de nævner nogle af de mange knapt så flatterende sider af Bill Gates, som de færreste ser og ved.

Se video længere nede.

*

KLA TV skriver :

Hvem kender ikke Bill Gates, denne heroiske filantrop, som vil redde verden fra global nød med sin formue. I dette program vil du lære en helt anden side af denne mand at kende. Bill Gates – verdensdiktatoren med en profil som en alvorlig kriminel.

Hvem kender ikke Bill Gates, denne heroiske filantrop, der vil redde verden fra global nød med sin formue. I dette program vil du lære denne mands meget anderledes ansigt at kende. F.eks. hvordan den dikterer verdens sundhedspleje, manipulerer nyhedsmedierne, infiltrerer fødevareindustrien, bestikker regeringer, skubber på vejrmanipulation, fremmer genetisk manipulation, udvikler total kontrolteknologier og meget mere.

Summa summarum: Bill Gates – verdens diktator med en profil som en alvorlig kriminel.

1. Bill Gates – vaccinationens pave

Bill Gates, en mand uden nogen som helst medicinsk uddannelse, blev på Verdenssundhedsforsamlingen udnævnt til leder af den globale immuniseringsplan 2012-2020, hvilket gør ham ansvarlig for at vaccinere hele menneskeheden. Giver det mening? Eller ligger der ikke i langt højere grad en dagsorden bag, hvis mål er at skabe en verden, hvor alle mennesker kun kan deltage i samfundet, hvis de bliver vaccineret flere gange om året?

2. Bill Gates – verdens diktator

Bill Gates er den største donor til Verdenssundhedsorganisationen, hvilket giver ham fuld kontrol over den. Bill Gates ansatte personligt WHO’s direktør Tedros, som tidligere var en militant kommunistisk terrorist i Etiopien. WHO har taget initiativ til “pandemitraktaten”, som giver dem totalitær kontrol over alle lande i verden, hver gang de erklærer en pandemi. Hvis vi forstår, at WHO i bund og grund kontrolleres af Bill Gates, ved vi, at pandemier i bund og grund placerer Gates som verdens diktator.

3. Bill Gates – verdens svindler

WHO, der hovedsageligt er finansieret af Bill Gates, kan erklære en pandemi efter forgodtbefindende ved hjælp af et hvilket som helst bedragerisk diagnoseværktøj efter eget valg. For eksempel har man valgt den fuldstændig fejlbehæftede PCR-test, som giver op til 94% falsk-positive resultater, hvilket gør den til det perfekte værktøj til at erklære en “pandemi” baseret på unøjagtige testresultater. På den måde kan Gates og hans WHO agere som One World Dominion efter forgodtbefindende.

4. Bill Gates – pandemiens profet

Bill Gates arrangerer “pandemi-øvelser” kort tid før dette scenarie bliver til virkelighed. For eksempel fandt pandemiøvelsen Event 201 sted kort før Corona-pandemien. Er det ikke interessant, at den mand, der faktisk bliver en slags verdensdiktator under en pandemi, er den samme person, som altid “forbereder” verden på disse pandemier?

5. Bill Gates bestikker regeringer

Politikeren Sara Cunial afslørede i det italienske parlament, at Gates kontrollerer den italienske præsident. Medlemmer af det nigerianske parlament vidnede om, at Gates tilbød 10 millioner dollars, hvis regeringen ville pålægge den nigerianske befolkning vaccinationer. Gates benægtede dette, men gik med til at betale 79 millioner dollars for at “hjælpe” Nigeria. Som et resultat blev Nigeria det første land i verden, der nægtede sine uvaccinerede borgere adgang til banktjenester.

6. Bill Gates – chef for alle læger

En mand, der ikke har nogen medicinsk uddannelse, aldrig har behandlet en patient og ikke ved noget om lægebehandling, er blevet udnævnt til verdens førende “sundhedsmyndighed”. Den dikterer millioner af læger, hvad de kan og ikke kan gøre.

En person, der har tilbragt det meste af sit liv foran en computer, sætter nu den medicinske verden ud af spillet og styrer vores sundhedssystem.

7. Bill Gates – ødelæggeren af bønderne

Bill Gates finansierer talrige organisationer, der beskæftiger sig med landbrugsudvikling og udøver massiv lobbyisme, ja endda korruption, f.eks. gennem den “grønne revolution” i Afrika. Gennem disse NGO’er udøver Gates direkte indflydelse på den globale fødevare- og landbrugspolitik, ruinerer det etablerede landbrugssamfund og kaster hele kontinenter ud i ruin.

8. Bill Gates – chefredaktør for alle medier

Bill Gates kontrollerer nyhedsbureauer og medievirksomheder gennem Bill & Melinda Gates Foundation, som donerer over 300 millioner dollars til dem. Dette omfatter mange af USA’s største nyhedsnetværk, herunder CNN, NBC, NPR, PBS og The Atlantic.

Plus et væld af indflydelsesrige udenlandske organisationer, herunder BBC, The Guardian, The Financial Times og The Daily Telegraph i Storbritannien, fremtrædende europæiske aviser som Le Monde (Frankrig), Der Spiegel (Tyskland) og El País (Spanien) og store globale tv-netværk som Al-Jazeera. Det giver ham mulighed for direkte at manipulere nyhederne verden over.

9. Bill Gates – sundhedsinspektøren

Bill Gates etablerede USA’s største fond, Bill & Melinda Gates Foundation, i 2000. Donationer på i alt 28 milliarder dollars strømmede ind i forskellige organisationer, angiveligt til udryddelse af fattigdom og udvikling af vacciner.

Det problematiske er, at Bill Gates gennemtvinger sin idé om sundhedsfremme gennem sine fonde. Således investerer Gates Foundation hovedsageligt i tekniske foranstaltninger mod smitsomme sygdomme, for eksempel i vaccinationskampagner og distribution af medicin. Sundhedseksperter, som Thomas Gebauer fra hjælpeorganisationen “Medico International”, kritiserer, at dette forsømmer andre vigtige opgaver – for eksempel udviklingen af velfungerende sundhedssystemer i fattige lande.

Bill Gates’ personlige ideer og hans økonomiske indflydelse baner altså vejen for hans globale sundhedskontrol.

10. Bill Gates – faderen til det “Fake”- kød og fake æg

Bill Gates er ved at bygge laboratorier, hvor der avles syntetisk kød. Formålet er angiveligt at modvirke underernæring på verdensplan. Men i sidste ende vil dette falske kød fortrænge det naturlige husdyrbrug. Menneskeheden mister ikke kun sin selvforsyning, men er også forsvarsløs over for de sundhedsfarer, som dette falske kød forårsager.

11. Bill Gates – den genetiske manipulator

Bill Gates opkøber hundredtusindvis af hektar landbrugsjord, hvilket gør ham til den største ejer af landbrugsjord i USA. Han dyrker genmodificerede afgrøder med et enormt behov for ekstremt giftige sprøjtemidler. Primært dem med et højt proteinindhold. Det er ikke kun ødelæggende for landbrugsjorden på lang sigt. Desuden er det naturlige kvægbrug, som har været dyrket i umindelige tider, ved at blive fortrængt, og landbrugssamfundet er ved at blive ødelagt til fordel for industrielt landbrug.

12. Bill Gates – producenten af biovåben

Bill Gates har genmodificeret og frigivet millioner af myg, angiveligt for at udrydde malaria.

I virkeligheden brugte han den som et biovåben, nemlig til at injicere mennesker, dyr eller planter med skadelige eller genmodificerende stoffer.

13. Bill Gates – Overvåger af folket

Mens planen om at dække verden med overvågningskameraer lyder som plottet i en dårlig science fiction-film, er projektet med at overvåge hele planeten i realtid et virkeligt projekt, i høj grad takket være finansiering fra Bill Gates. Washington-baserede EarthNow planlægger at bringe en hær af mere end 500 satellitter ind i vores atmosfære for at give sine brugere næsten øjeblikkelig videofeedback med kun et sekunds forsinkelse. Næsten hvert hjørne af planeten vil snart blive overvåget af videoovervågningssatellitter, der kan live-streame menneskelig aktivitet for “regeringer og store virksomheder”.

Jordobservation er et klassisk domæne for efterretningstjenester og militæret på vegne af finansmafiaen: De spionerer også på missilaffyringsramper, atomprøvesprængningsanlæg og terrorlejre. Med andre ord: Non-stop videoovervågning af hele verden.

14. Bill Gates – skaberen af sygdomme

Bill Gates tjener milliarder på at investere i bestemte industrier, som alle har noget at gøre med sygdomsfremkaldende effekter som fedme, diabetes og lignende. For eksempel ejer Gates Foundation aktier i Coca Cola, i fødevarevirksomhederne Pepsi Co, Unilever, Kraft-Heinz, Mondelez og Tyson Foods; i alkoholvirksomhederne Anheuser-Busch og Pernod.

Sundhedsekspert Thomas Gebauer taler om en næsten pervers arbejdsdeling: Gates tjener to gange: på den ene side ved at forårsage sygdomme og på den anden side, som “sundhedspave”, ved at behandle dem.

15. Bill Gates – “klimaekstremist”

Bill Gates støtter et projekt, der skal suge kuldioxid ud af atmosfæren for at reducere CO2-niveauet.

Han støtter også et projekt på Harvard University, hvor man reflekterer solstråling tilbage i rummet ved at sprøjte støv ind i atmosfæren. På den måde holder man sollyset væk fra jorden og opnår en kølende effekt. Dette begrundes med computersimuleringen af “global opvarmning”, som har vist sig at være et komplet fupnummer.

16. Bill Gates skaber digitalt slavekort

Bill Gates opfordrer alle regeringer i verden til at gøre digitale ID’er obligatoriske. Med disse digitale ID’er kan folk kontrolleres og betinges ned til mindste detalje. Det vil sige, at adgang til bygninger, erhvervelse af ejendom, brug af tjenester og lignende kan tillades positivt eller restriktivt, afhængigt af lydigheden over for regimet. Det gør det muligt for den tyranniske finansmafia at holde folk som slaver i et netværksfængsel.

Konklusion

Ordsproget “alt, hvad der glimter, er ikke guld” gælder også for Bill Gates. Jo mere skinnende facaden ser ud, dvs. jo mere dydig og filantropisk Bill Gates foregiver at være, jo mørkere er virkeligheden bagved, så han faktisk burde være eftersøgt som en af de værste forbrydere.

Denne vigtige erkendelse af den komplementære modpol mellem udseende og virkelighed er værd at huske på, når man vurderer andre “do-gooders”, f.eks. inden for miljø-, klima- eller energipolitik.

—Autor/en: hm; lexa; vic; herm; rena; doro; ew; bri

Se filmen ved at trykke på linket her :

https://m.kla.tv/da/overvagning-da/27219


Bill Gates, hans investeringer og vacciner

Bill Gates!

Det gik ikke så godt for ham at sælge computere og styresystemer – så for at re-brande sig selv, slog han over på at blive en gavmild filantrop, der bl.a investerede i vacciner og medicin

Se dokumentaren her om Bill Gates og hans investeringer :

Bill og Melinda Gates

Fra World Economic Forum møde for 15 år


Man kan nævne mange flere ting, Bill Gates gør og har gjort :

*
*

Bill Gates: Rich nations should shift entirely to synthetic beef

https://www.technologyreview.com/2021/02/14/1018296/bill-gates-climate-change-beef-trees-microsoft/

Bill Gates is the biggest private owner of farmland in the United States. Why?

https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/05/bill-gates-climate-crisis-farmland

…..Opdateres….Loading