19. juni 2024
Canada
Tyskland

Der er noget i gære!

I hele verden!

I Canada, I USA, Bulgarien, Tyskland, Frankrig, Italian, Litauen, Holland, Polen, Belgien, Østrig, Rumænien, Skotland, Irland – måske du har hørt om det – måske ikke?

Har du ikke hørt om det – eller måske kun hørt om det fra mainstream medierne, såsom DR og TV2, eller de andre officielle kanaler i de respektive lande, så har du givetvis fået af vide, at det er en masse højrenazistiske ekstremister, der demonstrerer mod nogle afgifter, som nogle få regeringer rundt om vil indføre, og du har måske hørt, som statsmedierne fx siger i Tyskland, at det stærkt højre nationalistiske parti AFD, vil deportere en masse udenlandske personer med tysk pas, altså simpelthen smide dem ud af landet?

Måske har du hørt, at en samling dybt forkælede højreradikale landmænd er utilfredse med, at de ikke synes de får penge nok fra EU? Eller at det kun er nogle få mennesker rundt om, der demonstrerer?

Så kan vi så oplyse om, at alt det ovenstående – og meget mere – ikke er andet end absolut løgne, fabrikeret af bl.a medierne og de politikere, der har magten i de lande, der demonstreres i – kort fortalt : :

Befolkningerne har fået nok af deres dybt landsskadelige, propagandistiske og altødelæggende regeringer og SIGER nu : NOK ER NOK!

Årsagen til demonstrationerne i de forskellige lande er lidt forskellige, og alligevel overordnet det samme – for regeringerne kører efter samme linje udstedt fra bl.a World Economic Forum, WEF, FN, WHO, Bilderberg osv – og overordnet er målet også det samme – men de kamuflerer vejen derhen ved at lave og udstede politik, der umiddelbart synes forskellig, så folk ikke fatter mistanke, og så det ikke bliver for åbenlyst!

True North fra Canada har lavet en rigtig god opsummering over det – se med her :

*
True North podcast

Se link her :

https://www.facebook.com/share/v/EgajrW4ZpGVxDQfn/

Mere info her også :

NEWSMAX USA

Newsmax USA

Læs mere om regeringernes planer her :

Har man sat sig ind i, hvad de 17 verdensmål, Agenda 21 og 30, Pariser aftalen, klimatopmøderne G27 osv, topmøderne i Davos osv osv i virkeligheden er, står for og betyder, så er man ikke et sekund i tvivl om, hvad det er, eliten arbejder hen imod : nemlig The Great Reset, the 4th Industrial Revolution og det totalt digitale diktatur, både sundheds-, økonomisk- og et fysisk altomsluttende diktatur, hvor borgerne ikke længere har NOGEN bestemmelser, hverken over egen krop, vilje eller sind – og hvor man bliver en slave af staten – som i øvrigt ejer alt, og borgerne ejer intet! 2030 you will own nothing and you will be happy! Link og link.

2030 you will own nothing and you will be happy!

Alt dette har vi skrevet om mange gange, og vil man vide mere, så se links nederst

Herunder kan man se et “lille” udpluk af, hvor mange demonstrationer, der er rundt om i verden, hvor de er, hvor store og omfattende de er, hvor mange, der støtter op, hvor flot opbud, der er osv – og det giver måske et lille indblik i, hvor stort det her er – og beviser, at det ikke bare er en flok højre nationalistiske sølvpapirshatte, der er ude for at demonstrere….

Enjoy :

Recap
Recap

Canada
Canada

Texas, USA
Texas, USA

Frankrig
Frankrig
Frankrig

https://vm.tiktok.com/ZGerntVb3/


Polen
Polen

https://vm.tiktok.com/ZGernmvan/


Tyskland 29/1/24

Tyskland
Tyskland

Tyskland
Tyskland


Irland

Irland

Irland

Holland

Australien


Belgien


Rumænien
Rumænien

https://vm.tiktok.com/ZGernxtPU/


Litauen
Litauen


SkotlandRecap
Recap over demonstrationerne
Holland, Rumænien og Østrig

https://www.facebook.com/share/p/K8LvA3UUR7WZ5XW8/


Links

*

*
*
*

Se mange flere links på det første link nævnt her 👆

Opdateres…Loading