19. juni 2024

Kommer olie i virkeligheden fra sammenpresset kold Metan gas !?

Astrofysiker og geoscientist Willie Soon

Tucker Carlson har igen lavet et helt fantastisk, spændende, lærerigt og egentligt også ret humoristisk interview, som alle virkelig burde gøre sig den den tjeneste at lytte til !

Astrofysiker og geoscientist Willie Soon har sammen men en stor flok videnskabsfolk på mindst 100 stk. sat sig for at finde ud af, hvad der er op og ned vedr. alle klima påstandene og løgnene, såsom : hvor kommer olie fra, og er det rigtigt, at der er begrænsede mængder, har Al Gore og John Kerry ret i deres “klima-alarmisme” (afsløring : NEJ, det har de IKKE!), er CO2 farligt (afsløring : NEJ, det er det IKKE!), svinder bestanden af isbjørne pga “den globale opvarmning” osv. osv., og de er kommet frem til rigtig mange interessante svar.

Fra Tuckers side :

Hvis fossile brændstoffer kommer fra fossiler, hvorfor har forskere så fundet dem på en af Saturns måner? Meget af det, du har hørt om energi, er falsk. Dr. Willie Soon forklarer. Du kan læse mere om hans arbejde på www.ceres-science.com

Se med her (spol hen til ca. 6.53) :

Astrofysiker og geoscientist Willie Soon, spol hen til ca. 6.53

Se hele interviewet på Tuckers egen hjemmeside her :

https://tuckercarlson.com/the-tucker-carlson-encounter-fossil-fuels/Loading