13. juni 2024
*

Dr. Sam Bailey fra New Zealand har lavet en dokumentar af F. William Engdahls meget udførlige rapport om bl.a polio, vacciner, DDT og BHC – og hvad det kommer frem er ret vildt!

Bl.a at polio er en opfundet sygdom, dvs den findes faktisk slet ikke, den er aldrig blevet isoleret, de fandt frem til den ved at injicere en blendet rygmarvs mos direkte i hjernen på 2 aber, hvoraf den ene som følge af det døde og den anden blev lam – hvilket overhovedet ikke er mærkeligt, hvis man bare ved lidt om hjerner! (med andre ord : så hælder man ikke en blendet mos i hjernen og regner med, at det ikke har konsekvenser!)

Derudover, så handler dokumentaren bl.a. om, hvordan Rockefeller & Carnegie kaprede medicinsk uddannelse og forskning i 1920’erne støttet af den lige så korrupte AMA ledet af George H Simmons, hvilket giver Simon Flexner mulighed for at skabe moderne virologi under Rockefellers regler.

Fra gård til lægemiddel, diesellastbil til middagstallerken, rørledning til plastikprodukt, er det umuligt at tænke på et område af vores moderne liv, der ikke er påvirket af olieindustrien.

Historien om olie er historien om den moderne verden. Og dette er historien om dem, der var med til at forme den verden, og hvordan det olie-igarki, de skabte, er på grænsen til at monopolisere selve livet. How Big Oil Erobrede Verden.

Virkelig spændende dokumentar, se med her :

https://www.bitchute.com/video/Ru7cPFwsVL9F/


Den virale vildfarelse/desillusion

Den virale desillusion : polio, mæslinger og hvordan det hele begyndte

Mike Wallach har også lavet en virkelig spændende dokumentar serie i 5 dele omhandlende hele virus og sygdomsbedraget, hvordan medicinalindustrien styrer hele showet osv osv.

Herunder er en nærmere beskrivelse fra siden Concern :

DEN VIRALE VILDFARELSE – Den tragiske pseudovidenskab om SARS-CoV2 og vanviddet i moderne virologi.

Den ufortalte historie bag pandemien Lægerne, forskerne og journalisterne i THE VIRAL DELUSION undersøger detaljeret de videnskabelige artikler, der blev brugt til at retfærdiggøre pandemien, og hvad de finder er knusende. I denne chokerende, fem dele, syv timers dokumentarserie eksploderer de hver eneste store påstand, fra “isolation” af virussen til dens såkaldte genetiske sekventering, fra opdagelsen af, hvordan man “tester” for SARS-CoV2 til fremkomsten af “varianter”, der i virkeligheden, forklarer de, kun findes på en computer. Deres pointe: at den såkaldte SARS-CoV2-virus kun eksisterer som en mental konstruktion, hvis eksistens i den virkelige verden er blevet modbevist af videnskaben selv.

De går derefter tilbage gennem historien for at afsløre, hvordan virologiens fødsel og vækst har ført til massiv misforståelse og fejldiagnose af sygdom: fra kopper til den spanske syge, polio til aids, til COVID selv – hvilket sætter pandemien i en helt ny kontekst, der bedre forstås ikke som afgjort videnskab, men den tragiske kulmination af misforstået biologi af den voksende virologikult, bygget på pseudovidenskab, som meget af resten af lægestanden udsætter sig for uden forståelse eller undersøgelse, og de tragiske konsekvenser, der er blevet forårsaget i dens navn.

I 2019 var virologerne i centrum, og for første gang på film sættes deres metoder, miscues og tragedier, de har forårsaget, under søgelyset og afslører de ekstraordinære spring i fantasien, der er begravet i deres metode, modsætningerne stille anerkendt i deres papirer, deres desperate forsøg på at ændre sprog for at retfærdiggøre deres resultater, den åbenlyse inkongruens i deres konklusioner og de ekstraordinære indsatser for hele vores samfund i, om vi fortsætter blindt med at følge deres fører ind i en fuldskala krig mod naturen selv.

Medvirkende : Andrew Kaufman, MD; Tom Cowan, MD; Stefan Lanka, Virologist; Torsten Engelbrecht, journalist; Claus Kohnlein, MD; Kevin Corbett, PhD RN; David Rasnick, Biochemist PhD; Mark Bailey, MD; Dawn Lester and David Parker, Authors; Stefano Scoglio, Biochemist PhD; Saeed Qureeshi, Chemist PhD; Celia Farber, Journalist; Harold Wallach, PhD; Pam Popper, PhD, ND; Charles Geshekter, PhD; Amandha Vollmer ND, Jim West, Author; Larry Palevsky MD; mfl.

Cinematography : Piotr Redlinski, Dean Braus, Thomas Ebert. Produceret af Diarra Leslie og Mike Wallach. Dirigeret af Mike Wallach.

Del 2 handler om polio, og om hele bedraget om polio, DDT nervegift, insektgift, pesticid forgiftning osv – se med her :

Den virale desillusion, episode 2 – narrestreger : polio, mæslinger og hvordan det hele begyndte

Se de andre episoder her :

Link to Episode 1 her: https://www.bitchute.com/video/P71IJhQVSmXD/
Link to Episode 2 her: https://www.bitchute.com/video/gTw2WA916hnw/
Link to Episode 3 her: https://www.bitchute.com/video/YrGpIbbzhmcc/
Link to Episode 4 her: https://www.bitchute.com/video/ihcgw2GZlo6f/
Link to Episode 5 her: https://www.bitchute.com/video/uevDKkDyKTKz/

Læs mere her :

https://concen.org/content/viral-delusion


Polio vaccine propaganda

I omkring 50erne blev der lavet flere polio vaccine propaganda reklamefilm – dette er en af dem. Og det er ret vildt at tænke på, nu når man ved at det hele var én stor scam for at få folk til at tage en vaccine, der ikke var nødvendig, som man ikke kendte langtids bivirkningerne af, og som kun blev rullet ud, så medicinalindustrien kunne tjene penge – lyder det bekendt!?


Bygger vaccinesalg på skræmmekampagner og uredelig talmanipulation?

*

https://www.information.dk/debat/2020/09/corona-vaerre-haard-influenzasaeson-saa-drop-panikken-smittetallene

Og

https://politiken.dk/danmark/sundhed/art5577063/Statens-Serum-Institut-%C3%A6ndrer-tal-for-m%C3%A6slingsd%C3%B8d


The Cobert report : Hvordan Big Oil overtog hele verden

EPISODE 310 – HOW BIG OIL CONQUERED THE WORLD

Fra gård til lægemiddel, diesellastbil til middagstallerken, rørledning til plastikprodukt, er det umuligt at tænke på et område af vores moderne liv, der ikke er påvirket af olieindustrien??!

Historien om olie er historien om den moderne verden. Og dette er historien om dem, der var med til at forme den verden, og hvordan det olie-igarki, de skabte, er på grænsen til at monopolisere selve livet.

Læs hele (den lange) rapport her :Loading