10. april 2024

MÆND I DANSK KVINDESPORT ER SNART EN REALITET – SÅ WHAT’S NEXT?

Melody Wiseheart på 50 år, som svømmer sammen med piger på 12-14 år!

Dansk Regnbueråd skriver :

Dansk Boldspil-Unions nye initiativ, som de fremlægge endeligt til foråret, vil kræve at drenge, der definerer som piger, kan spille på pigehold. Dermed tvinges danske forældre til at acceptere transideologi i breddefodbolden og til at acceptere, at deres børn direkte udsættes for den aparte, skadelige tænkning om at børn skal kunne skifte køn.

Læg til det de fysiske ricisi, der kan være forbundet med særlig at lade drenge spille som piger på en pigehold. Om lidt kommer håndbolden ganske sikkert med samme forslag.

Lyt til en idrætsforsker fortælle om i @BlaatBaelte, hvor sportsligt unfair DBU-initiativet er, og om hvordan DBU taler direkte usandt om de faktiske, fysiske realiter vdr. styrkeforholdet mellem drenge/mænd og piger/kvinder (starter 15.25 inde) :

Se her

…Målet er at få udbredt transideologien fra børne- og ungdomsfodbold og over i de voksne rækker også…

Professor Nicolas Sapeda aka Melody Wiseheart på 50 år!

I nedenstående video fra The Megyn Kelly Show, hvor Megyn interviewer David Menzies of Rebel NEWS, kan vi se hvor det ender.

Her er det bl.a. en beskæmmende sag om pigesvømning, hvor en 50-årig canadisk mand, der af uransagelige årsager definerer som en 13-årig pige, får lov at træne, konkurrere og, ja, omklæde og bade med sine 13-16-årige ‘holdkammerater’. – Og modtager det offentliges beskyttelse til at kunne gøre det uantastet!

Se hele showet her (Spol evt frem til 1 time og 20 min., hvor det starter ) :

The Megyn Kelly show

Før du slår afvisende ud med hånden og siger “kommer aldrig til at ske i Danmark” … så stop lige op, og tænk tilbage. For ufattelig meget af det du måske tidligere har afvist på samme måde … er jo allerede sket. Her i Danmark. Og stol på os, når vi siger, at der lige om lidt også er drenge i pigehåndbold – og dermed fuldt udfoldet transideologi. Også dér.

Melody Wiseheart på 50 år, som svømmer sammen med piger på 12-14 år!
Melody Wiseheart på 50 år, som svømmer sammen med piger på 12-14 år!

Erfaringer, bl.a. fra sagen i Canada, viser at forældre er villige til at acceptere, at deres børn udsættes for en dybt depraveret tænkning og falsk virkelighed … fordi forældre er bange for at havne i en konflikt med andre forældre og blive set som ‘intolerante’. Så hellere rette ind.

Retter også danske forældre ind efter det nye DBU-diktat? Og hvad siger sportens minister, @engelschmidt og vores ligestillingsminister, @marie_bjerre?

Det vil vise sig …


Mænd i kvindesport

Matt Walsh har også lavet en podcast om historien om manden Melody Wiseheart i Canada, samt om det voksende problem med mænd, der leger kvinder i sport, kun for at høste alle fordelene ved at være født land med længere lemmer, større muskler og bare fysisk overlegenhed generelt!

Se med her :

Matt Walsh podcast

Rebel News

Rebel News, som breakede denne historie, med den modige og David Menzies i spidsen, har lavet et par indslag om den forfærdelige historie her:

Svømmekonkurrence giver en 50-årig biologisk han mulighed for at svømme med 13-årige piger
https://youtu.be/sV0XZlba5Bw?si=6FB5Shm2iAbp-yV8
50-årig ‘trans’ kvinde forhindret i at konkurrere til svømmestævne
https://youtu.be/gWCWaj9Bml8?si=OOfXObiY7OtyoRrr
Hvordan fik en 50-årig mand lov til at konkurrere med teenagepiger i en svømmekonkurrence?

Læs mere her :

https://www.rebelnews.com/swim_competition_allows_a_50_year_old_biological_male_to_swim_with_13_year_old_girlsLoading