29. maj 2024

Skandale i Europa-Parlamentet : Corona Vacciner fra Pfizer for 35 milliarder Euro, handlet pr sms ..

Fotos: Formanden for Europa-Kommissionen, Ursula von der Leyen og tyske AfD-politiker Christine Anderson..

Oversat af Ole Gerstrøm

BESKYLDNINGER MOD VON DER LEYEN OM PFIZER-AFTALE UDLØSER SKANDALE I EU-PARLAMENTET AFD-POLITIKER FRATAGET ORDET- MIKROFONEN BLEV SLUKKET..

Beskyldninger mod EU-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, om en coronavaccinekontrakt mellem EU og det amerikanske medicinalfirma Pfizer i 2021 var et emne i Europa-Parlamentet.

En tale af den tyske AfD-politiker Anderson, medlem af højre ID-gruppen i Europa-Parlamentet, forårsagede en SKANDALE.

http://www.deutschlandfunk.de

Christine Anderson

Anderson fremsatte ifølge eget udsagn MASSIVE KORRUPTIONSBESKYLDNINGER mod von der Leyen under et møde. EFTER MINDRE END ET MINUT BLEV HENDES MIKROFON SLUKKET AF PARLAMENTETS PRÆSIDIUM. Anderson har nu distribueret en tilsvarende optagelse af scenen på X og talte om en “SKANDALØS PROCES”.

Ifølge optagelsen havde hun oprindeligt anklaget von der Leyen for nepotisme, fordi den tyske CDU-politiker havde forhandlet en KONTRAKT PÅ 35 MILLIARDER EURO MED PFIZER-ADMINISTRERENDE DIREKTØR ALBERT BOURLA “VIA SMS” UNDER CORONA-PANDEMIEN I 2021. Anderson sagde, at von der Leyen nægtede både at afsløre alle dokumenter og acceptere en invitation til at møde for Covid-udvalget. Desuden ignorerer hun vedholdende Ombudsmandens undersøgelser og smiler endda uvidende Den Europæiske Revisionsrets irettesættelse væk. EU-Parlamentet skal derfor vise hende det “røde kort” senest nu, hvor ANKLAGEMYNDIGHEDEN EFTERFORSKER HENDE.

Da Christine Anderson derefter direkte kaldte kommissionsformanden korrupt, blev hun afbrudt. Ifølge videooptagelsen sagde hun: “DET ER SLEMT NOK, AT KOMMISSIONSFORMANDEN ER KORRUPT. MEN ET PARLAMENT, DER DÆKKER OVER DENNE KORRUPTION, ER DET SAMME OG RØVER…”.

– Baggrunden for Andersons intervention var et forslag om at ændre dagsordenen for at adressere vaccinesagen. FORSLAGET BLEV EFTERFØLGENDE FORKASTET af et flertal af de øvrige parlamentsmedlemmer.

DEN EUROPÆISKE ANKLAGEMYNDIGHED OVERTAGER EFTERFORSKNINGEN

Indtil videre er der ingen indikationer på konkrete forseelser fra von der Leyens side. Beskyldningerne mod hende er blevet fremsat i flere år, især på sociale medier. Magasinet “Politico” rapporterede i begyndelsen af april, at Den Europæiske Anklagemyndighed (EPPO) havde overtaget efterforskningen af påstande om kriminel embedsmisbrug i forbindelse med vaccineforhandlingerne mellem von der Leyen og Bourla fra den belgiske anklagemyndighed i Liège.

Belgierne indledte undersøgelser af sagen i begyndelsen af sidste år.Ifølge Neue Zürcher Zeitung sagde en talskvinde for EU-Kommissionen: “Vi har ingen specifikke oplysninger om, hvad EPPO kan undersøge.” Der var ikke mere at sige fra officiel side “i den bemærkelsesværdige sag”, at von der Leyen undersøges direkte for mulig kriminel forseelse for første gang, sagde avisen.

Ifølge Berliner Zeitung bekræftede den tyske regering, at der er undersøgelser. Det er dog “ikke bekendt med nogen anmodninger om juridisk bistand eller andre kontakter fra Den Europæiske Anklagemyndighed med tyske myndigheder i forbindelse med undersøgelser af Europa-Kommissionens Covid-19-vaccinekontrakter med Pfizer,” skriver avisen med henvisning til deres svar på et mindre spørgsmål fra BSW Bundestag-medlem Leye.

Man må håbe, at efterforskerne ikke vil lade nogen sten være uvendt, og at de tyske myndigheder vil samarbejde fuldt ud, hvis det er nødvendigt, sagde Leye. En “TYSK EU-KOMMISSIONSFORMAND, DER INDGÅR VACCINEKONTRAKTER FOR MILLIARDER DOLLARS VIA SMS OG DEREFTER NÆGTER AT UDLEVERE SMS’EN TIL EUROPA-PARLAMENTET, TRAMPER PÅ RETSSTATSPRINCIPPET OG ER PINLIGT FOR TYSKLAND.”

Kritikken af von der Leyen blev også fremsat af Leyes partifælle de Masi.

Denne meddelelse blev sendt den 23.04.2024 på Deutschlandfunk.

https://www.deutschlandfunk.de/vorwuerfe-gegen-von-der-leyen-wegen-pfizer-deal-loesen-eklat-im-eu-parlament-aus-afd-politikerin-wor-100.htmlLoading