17. juli 2024
* 17/7/23

Klima lockdowns

Kan du mærke det?

Klima lockdowns bliver lige nu kørt i stilling, som det næste, vi skal finde os i.

I følge Laura Ingraham fra For News, The Angle, så sker det i 2024.

Lige inden præsident valget i 2024 skal USA være vært ved et stormøde, der kaldes “Summit of the future”, hvor det forventes at alle medlemslandene underskriver en aftale, hvor de giver sekretær-generalen af FN fuld beføjelse til at “convene and operationalize automatically an emergency platform in the event of a future complex global shock of sufficient scale and reach”

– på dansk : “at indkalde og operationalisere en automatisk nødplatform i tilfælde af et fremtidigt komplekst globalt chok af tilstrækkelig skala og rækkevidde…

Med andre ord, ligesom WHO lige har gennemført deres totalitære diktatoriske plan over hele menneskeheden på helbredsområdet (læs her, her, her, her, her, her, her og her) hvordan alle landende SKAL agere samstemmende i fremtidige plandemier, så kommer FN her med et lignende forslag, den såkaldte “climate solidarity pact”, hvor de vil få hele magten over alle (medlemslande)lande, og bestemme hvordan landene i tilfælde af “klimakrise” skal agere, en såkaldt “klima nødhjælps plan”, hvor alle lande igen får samme plan, som de skal følge.

Faktisk ligesom vi så med håndteringen i alle WHO Medlemslandene hele vejen igennem corora krisen.

*
*
*

Og imens Kina, som er verdens største “klima synder” hverken gør eller agter at gøre noget, så er vesten ved at ødelægge sig selv 100 % – og det går stærkt!

Lyt med her :

*

Alt dette leder selvfølgelig også op til, at de “rige lande” skal betale “climate reparations” til “de fattige lande” – nogle hæftige beløb, som bliver helt umulige for almindelige danskere at klare økonomisk. Ifølge beregninger skal hver dansker betale små 3000 kr om måneden, hver måned indtil og med 2050 – og det er bl.a lande som Kina, vi skal betale til!

Læs mere her :


Klima-krisen er ikke en krise – i ca 1875 havde vi den koldeste periode i 10.000 år!

I 1875 startede man med at måle temperaturen på skalaer, som vi bruger – dvs. man startede med at måle, da temperaturen var på det absolut laveste, det har været i 10.000 år. Denne tid kaldes også “mini istiden”.

Læs

*
*

Fantastisk vi igen skal skræmmes med klima tosseriet.

Kim Skovsby :

Citat fra artikel : “Over 61.000 mennesker døde på grund af hedebølger og andet varmt vejr i Europa i sommeren 2022.”

Hvorfor ser vi ikke en lignende artikel omkring overdødeligheden i Danmark, hvor der er over 10.000 flere døde end normalt siden maj måned 2021? Det er et mønster, vi har set i mange andre lande siden maj 2021. Men ganske bekvemmeligt hvis man kun kan give klimaforandringerne ansvaret den høje overdødelighed.. . Så er der vasket hænder og ingen behøves at betvivle videnskaben. (Fordi, hvad er det nu, en stor procentdel af verdens befolkning ukritisk har fået sprøjtet ind i kroppen siden 2020? Er de mange “døde af varmen” i virkeligheden et cover up?)

I øvrigt er der 98% færre mennesker der i dag dør af klimarelateret årsager end for 100 år siden…

Husk bla. lige at sige tak til olie for det. Dertil dør der i Europa 4 gange så mage af kulde som varme hvert år…

Så hvad skulle problemet være?

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vejret/drabelig-varme-kostede-61.000-livet/9857301


Flere eksempler på skræmme overskrifter

Efter, at de norske turister er bange for varmen og rejste hjem fra ferien, er englænderne også begyndt at lave overskrifter :

https://www.theguardian.com/world/2023/jul/16/i-am-worried-about-my-health-british-holidaymakers-fear-heatwave-in-europe

*
*
*
*
*
*
*
*

Glen Beck : Climate myths Debunked

På dansk – klima myterne afsløret

*
*
*

De superrige køber huse helt ned til vandet

Det er da lidt sjovt, at de rige så køber huse helt ned til vandet, hvis havstanden skulle stige så meget som “eksperterne” påstår :

Famous people that call Martha’s Vineyard home include Michael J. Fox, Spike Lee, Diane Sawyer and Barak and Michelle Obama, and hundreds more A-listers that visit the island each year.

https://www.mvseacoast.com/blog/the-mansions-of-vineyard-haven-on-marthas-vineyard/

Celebs on Martha’s Vineyard don’t summer on island because it was the location of Jaws (the movie) in 1974. It’s also not because the Obamas like to cozy up on their estate on a 28-acre plot of land on the island. Martha’s Vineyard is a full-on way of life for those who regularly make their summer trips here. Celebrities like Bill Murray, Meg Ryan, Reese Witherspoon, Mike Wallace, and even Princess Diana have all regularly visited. A number of them, such as Michael J Fox, have called the Vineyard their home. The low-key vibe is just one of the reasons the rich and famous make Martha’s Vineyard part of their summer circuit.

https://galavante.com/destinations/celebrity-travel/celebs-on-marthas-vineyard/Loading