19. juni 2024
Nyhed fra feb 2023 – men som først cirkulerer nu

Der er efterhånden kommet rigtig meget frem om corona vaccinerne – og stort set intet af det er godt nyt for dem, der har taget dem. Læs fx her, her og her.

Men heldigvis er der flere og flere, der vågner op fra deres dybe trance og kan se, hvad der foregår, og som kan se og forstår, at vaccinerne ikke blev givet til folket “for at hjælpe og passe på folket”, men mere var en måde hvorpå medicinalindustrien kunne tjene penge, og politikerne kunne indføre deres nye verdensorden, med bl.a mere kontrol, diktatur og befolkningsreducering.

Heldigvis er der nu også enkelte mainstream nyhedsudsendelser, der tager bladet fra munden og snakker ærlig snak – som nu fx 12 NEWS, I-TEAM, der kan fortælle, at man i staten Florida i USA nu vil ulovliggøre og forbyde at give og modtage Mrna vaccinerne, da det er biologiske våben. Og at bl.a medierne, big tech og regeringen har begået kæmpe bedrageri ved at fortælle offentligheden, at vaccinerne var “sikre og effektive”, når de overhovedet ikke var nogen af delene!

Se med her :

*

Igen, det er desværre gamle nyheder fra februar 2023, hvad er der kommet ud af det?

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2023/02/24/lee-county-florida-republican-party-passes-resolution-to-ban-covid-19-vaccines/?sh=39845bdd36dcLoading