20. juni 2024

Den nye krise kommer – iflg WEF – til at omhandle : vand!

*

Dét betyder er, at vi nu skal til at være bange for vores vand!

Vores drikkevand, vores fjorde, vores have, vores åer og søer, oversvømmelser, vand fra oven, vandforurening osv osv – og hvis du har lagt mærke til det, så kører medierne “sjovt nok” hårdt på lige nu med bl.a vandforurening i vores indre farvande – som landmændene så får skylden for!

Selvom det stort set er alle andres skyld – mest af alt staten og kommunerne selv!

Læs mere her :

*

Og her :

*

Den amerikanske podcaster og tidligere New York City Police Department (NYPD) officer, og tidligere Secret Service agent from 1999 to 2011 Dan Bongino har fundet et klip fra World Economic Forum, se nederst.

Han har dette at sige om det :

Dan Bongino
*

World Economic Forum : Reduce the amount of water to 50 liter per person per day, From 24:34


Loading