28. maj 2024

Stop Verdenssundhedsorganisationens (WHO) tyranniske magtgreb

Fra en måske kommende plandemi “Catastrophic Contagion *

Stop Verdenssundhedsorganisationens (WHO) tyranniske magtgreb

Skrevet af Robert Williams • 13. maj 2024

De foreslåede ændringer af de internationale sundhedsregulativer giver WHO’s generaldirektør bemyndigelse til at erklære ikke blot en faktisk, men en potentiel international folkesundhedsnødsituation og opstille bindende anbefalinger om, hvordan den skal håndteres, uanset om de enkelte stater er enige med ham eller ej.

Hvad værre er, ingen kritik af det nye WHO-regime og dets beslutninger om at erklære potentielle eller faktiske pandemier, lockdowns og behandling, herunder vacciner, vil være tilladt under den ændrede IHR, International Health Regulations.

IHR er et folkeretligt instrument, der er juridisk bindende for 196 lande, herunder de 194 WHO-medlemsstater.

Med andre ord, regeringens løgne, sløringer og tilsløringer, der dominerede den sidste pandemi vil blive normaliseret og al kritik forbudt.

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO, som IKKE er læge, har allerede kritiseret kritikere af de planlagte ændringer og den nye Pandemi-traktat som konspirationsteoretikere, der spreder “falske nyheder, løgne og konspirationsteorier.”

Da FN hævder, at “eje videnskaben”, hjernevasker FN nu offentligheden til at tro, at “klimaændringer” truer global sundhed. Denne opfattelse gør det sandsynligt, at man en dag vil finde sig selv i en WHO-mandat lockdown for at afbøde virkningerne af “klimakrisen” sammen med grænser for, hvor man går hen, hvordan man kan komme dertil, hvad man gør, og hvad man kan eje.

USA ser allerede forløbere for dette i Biden-administrationens forfatningsstridige bekendtgørelser, muligvis inklusive hans forsøg på at forbyde køretøjer med forbrændingsmotorer og gaskomfurer, påbud om opvaskemaskiner, der kan have brug for gentagne cyklusser for at rense opvasken, og nye strengere regler for klimaanlæg, vaskemaskiner, køleskabe og endda løvblæsere og dette er kun en begyndelse!

WHO er ikke valgt, har ingen demokratisk legitimitet, er ikke ansvarlig over for nogen og har ingen kontrolmekanismer til at begrænse sin rækkevidde. Efter WHOs forfærdelige fiaskoer under Covid-19 er svaret ikke at give organisationen mere magt, men at frigøre sig helt fra den.

FN og WHO ønsker åbenbart ubegrænset kontrol!

Hvis WHO og FN ikke stoppes lige nu af nationale regeringer, der nægter at godkende den nye pandemi-traktat og foreslåede ændringer af internationale sundhedsregulativer, er ubegrænset kontrol, hvad de vil have og det er os, der vil have givet dem det.

De fleste lande har ikke indledt nogen mainstream kritisk offentlig debat om, hvordan Covid-19 blev behandlet. De regeringer, der er ansvarlige for den uhyrligt forfalskede reaktion på virussen, er ikke blevet holdt ansvarlige.

WHO, der stadig ledes af den angiveligt korrupte Tedros Adhanom Ghebreyesus, dækkede over Kina med hensyn til Covid-19 og roste gentagne gange Kina for i realiteten at have myrdet mere end syv millioner mennesker verden over, inklusive mere end en million kun i USA.

Derfor bør EU, herunder Danmark, STOPPE WHO, Verdenssundhedsorganisationens tyranniske magtgreb den 27. maj.

Men vil EU, herunder Danmark, stoppe de foreslåede ændringer af de internationale sundhedsregulativer og den nye Pandemi-traktat, som medfører suverænitetsafgivelse, hvor Danmark kun kan overgive suverænitet i nærmere bestemt omfang, hvis det sker i overensstemmelse med grundlovens bestemmelse i § 20, stk.2.

Det er nu det store spørgsmål…

Den 12. maj 2024 af Kirsten Sletbjerg

Se forklarende videoer her:

Kent Nielsen og Malou Montclairre

Klik herunder :

https://www.facebook.com/remonce.johansen.1/videos/7398104113607081/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Læs mere her :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Loading