28. maj 2024

Mainstream medier “glemmer” med vilje en dokumentar, der saver industrien for vedvarende energi midt over

Planet of the Humans

Af Søren Hansen, Klimarealisme.dk, 2020 :

Her er endnu en historie fra pressen, denne gang Weekendavisen. For 14 dage siden havde den en omtale af Michael Moores film “Planet of the Humans”. Omtalen var generelt positiv og der blev givet udtryk for, at filmen gav stof til eftertanke.

Det fik ugen efter selveste Klimaministeren, Dan Jørgensen (I ved, ham med Gigabytes på energiøerne), på banen med et vredt indlæg. Vi måtte forstå, at der ikke er noget galt med vedvarende energi. Dette underbyggede han ved at nævne noget ny statistik fra USA: Fra 2018 til 2019 faldt CO2-udledningen fra el-produktion med 10%, kulkraftens andel faldt med 16 % mens vindkraften steg med 10 % og solenergi med 13 %.

Man får her det indtryk, at kul i USA udfases i rasende hast og erstattes af sol og vind. Men procenter er taknemmelige og undertegnede dykkede ned i tallene.

Vindkraft i 2018 udgjorde 6,6 % og steg derved til 7,3 % i 2019.

Sol gik fra 1,6 % til 1,8 %.

Det store fald i kulforbruget blev opvejet af en stærk forøgelse af brugen af naturgas. Dette skifte mellem kul og gas forklarer også broderparten af faldet i CO2-udledning.

Så USA har meget lang vej igen, før den vedvarende energi for alvor batter – hvis man nogensinde når så langt.

Overflødigt at nævne, at undertegnede indsendte et læserbrev med disse oplysninger, og endnu mere overflødigt at nævne, at det naturligvis ikke blev bragt.


Sky News Australien, 27/4/2020

En dokumentarfilm produceret af “det yderste grønne venstre” har faktisk fremført argumentet “at vedvarende energi ikke er ren, ikke grøn og ikke praktisk,” ifølge Sky News vært Chris Kenny.

Den miljømæssige dokumentarfilm, ‘The Planet of the Humans’, “skubber absolut industrien for vedvarende energi,” sagde hr. Kenny. “Filmen fortsætter med at angribe store virksomheder for deres forstillelse, deres dydssignalering om vedvarende energi.”

Hr. Kenny sagde, at holdningen i dokumentaren er “lidt mærkelig”, da den udøvende producer er Michael Moore, som er en “millionær, venstreorienteret, akademiprisvindende instruktør”.

Hr. Kenny sagde, “hvorfor taler ABC ikke om dette, viser dette, diskuterer dette?” “De elsker normalt Mike Moores film; de elsker normalt at promovere den grønne venstrefløjs politiske film”.

“Denne går selvfølgelig for vidt for dem, den angriber vedvarende energi, og den angriber klimaalarmister, som de betragter som sekulære helgener, som Al Gore”. Han sagde, at den nye film “synes at præsentere for mange ubelejlige sandheder” for selv ABC (mainstream medier) at rapportere om.

Se klippet fra Sky News her :

*

På YouTube beskrives filmen således :

Michael Moore præsenterer en film af Jeff Gibbs, Planet of the Humans, en dokumentar, der tør sige, hvad ingen andre vil – at vi taber kampen for at stoppe klimaforandringerne på planeten jorden, fordi vi følger ledere, der har taget os ned i forkert vej – at sælge ud af den grønne bevægelse til velhavende interesser og virksomhedernes Amerika.

Denne film er et wake-up call til den virkelighed, vi er bange for at se i øjnene: at midt i en menneskeskabt udryddelsesbegivenhed er miljøbevægelsens svar at presse på for teknofixer og plastre. Det er for lidt, for sent.

Fjernet fra debatten er det eneste, der KUNNE redde os: at få fat i vores ude af kontrol menneskelige tilstedeværelse og forbrug. Hvorfor er dette ikke problemet? For det ville være dårligt for profitten, dårligt for forretningen.

Er vi miljøforkæmpere faldet for illusioner, “grønne” illusioner, som er alt andet end grønne, fordi vi er bange for, at dette er enden – og vi har sat alle vores håb til biomasse, vindmøller og elbiler?

Ingen mængde batterier kommer til at redde os, advarer instruktør Jeff Gibbs (livslang miljøforkæmper og co-producer af “Fahrenheit 9/11” og “Bowling for Columbine”). Denne presserende, must-see film, et fuld-frontalt angreb på vores hellige køer, vil med garanti skabe vrede, debat og, forhåbentlig, en vilje til at se vores overlevelse på en ny måde – før det er for sent.

Medvirkende: Al Gore, Bill McKibben, Richard Branson, Robert F Kennedy Jr., Michael Bloomberg, Van Jones, Vinod Khosla, Koch Brothers, Vandana Shiva, General Motors, 350.org, Arnold Schwarzenegger, Sierra Club, Union of Concerned Scientists , Nature Conservancy, Elon Musk, Tesla.

Hjemmeside: https://planetofthehumans.com/

Se filmen af Michael Moore her :


Læs også :

*
*
*
*
*

*
*
*
*Loading